Anderen over mij

Ik kan een heleboel over mijzelf laten zien of zelf vertellen.
Hier houd ik eventjes mijn mond, houd ik mijn handjes even stil
en laat ik de mensen aan het woord voor wie ik heb mogen werken.
Hun verhalen kunnen jouw beeld over mij misschien zelfs beter optekenen!

Sinds 1995 is René mede verantwoordelijk voor de vormgeving van alle publiciteit rondom de Echter Revue. Hij heeft voor ons een huisstijl ontwikkeld die elk revuejaar met de tijd meegaat, maar toch altijd herkenbaar blijft voor het publiek. René is een betrouwbare, flexibele en creatieve partner. Zakelijk (ABNAMRO) heeft hij in de jaren diverse (grote) opdrachten naar tevredenheid uitgevoerd.

Thom Smeets

René heeft me fantastisch geholpen bij ontwikkeling company logo voor o.a. website en business cards. Goede ideeën, reflecterend en prima eindresultaat. René (@Vorm360) is een absolute aanrader voor grafisch ontwerp en de uitvoering hiervan!

Alfred Hoogland

Overtuigd?

Kijk dan eens naar mijn aanbod of plan een afspraak wanneer het jou uitkomt