gratis ontwerp voorstel

Waarom een gratis logo ontwerp?

Hier bied ik jou geheel kosteloos een schetsvoorstel aan op basis van jouw input. Geen addertjes onder het gras, geen verplichtingen, gewoon een blijk van vertrouwen als basis voor een toekomstige samenwerking.

Neem even de tijd om rustig hieronder de gevraagde gegevens in te vullen. Ik ga er mee aan de slag en kort daarna ontvang je -geheel vrijblijvend- mijn ontwerp voorstel. We bespreken dit dan telefonisch of via Skype. Pas als je tevreden bent over het voorstel kunnen we concrete afspraken maken. Vervolgens ontvang je een speciale prijsopgave. Dit vormt tegelijkertijd de start naar een uniek resultaat dat voor jou(w bedrijf) op maat is gemaakt.
(Dit aanbod geldt alleen voor nieuwe relaties van vorm360)

Minder is meer(waarde)

Het motto van vorm360 is “Less is more”. Het hoe-minder-hoe-beter-gevoel wordt in veel projecten meegenomen en leidt altijd tot een beter resultaat dan verwacht. Ook voor jouw resultaat ga ik met volle inzet aan de slag.

Unieke combinatie van creativiteit en techniek

Steeds weer een persoonlijke beleving creëren vraagt telkens weer het uiterste van creatief denken om oplossingen te vinden. Nieuwe technieken zijn altijd belangrijke hulpmiddelen hierbij. Open staan voor nieuwe technologieën kan verrassend creatieve resultaten opleveren! Je hoeft je oude schoenen nog niet weg te gooien: met een verfrissende make-over door vorm360 wordt er nieuw leven in geblazen en zorgen we meteen dat je weer jaren vooruit kunt.

Meer dan 30 jaar ervaring

Een briljant idee of een eenvoudige oplossing ontstaan alleen uit de rijke schatkist aan ervaringen die ik in de loop der jaren heb kunnen vullen. Bovendien vult deze schatkist zich nog dagelijks.

Persoonlijke betrokkenheid

Als 1op1-expert staat bij mij het persoonlijke contact met jou als klant bovenaan.

Briefing voor GRATIS ontwerpvoorstel

 

Anti-spam controle