INFORMATIE
Algemene voorwaarden

De kleine lettertjes die altijd onopgemerkt blijven kunt u in dit document rustig nalezen.

2010-1-1 Voorwaarden

Ter Introductie - Hoezo... grafische vormgeving

Hoe werkt de ontwerper? Hoe werkt u met hem of haar samen? Hoe verloopt het proces van briefing tot realisatie? Hoe ligt de zakelijke relatie? En waarom zou u überhaupt iets laten ontwerpen? Op die vragen wil dit document eerste antwoorden geven.

2010-2-1 Ter Introductie

Tekst aanleveren

Hoe levert u teksten zodanig aan dat alles zo goed mogelijk verloopt in het hele traject. U leest er meer over in dit document.

2010-3-1 Richtlijnen tekst

Beeldmateriaal aanleveren

Afbeeldingen worden tegenwoordig vaak digitaal aangeleverd. Lees in dit document hoe u het beste uw beeldmateriaal kunt voorbereiden en aanleveren.

2010-4-1 Voorwaarden beeld

Correctietekens

Tijdens het traject wordt er in verschillende fases en op vele manieren gecommuniceerd. Met name bij tekstcorrecties is het handig dat iedereen dezelfde taal spreekt. Dit handzaam document is een goed hulpmiddel hierbij.

2010-6-1 Correctietekens

TIPSHEETS & 1PAGE-INFO
7 tips om namen te onthouden
tipsheet nr 01

We kennen allemaal het belang van het opbouwen en onderhouden van relaties met klanten. Er zijn tal van technieken en trucs van zakelijke professionals en geheugen-experts die je kunnen helpen om namen te onthouden.
In dit document vind je is een korte beschrijving van enkele van de meest effectieve tips

12 tips en weetjes bij Dat-Doe-Ik-Zelf-Design
tipsheet nr 02

Als je zelf aan de slag wil met grafisch ontwerpen, volgen in dit document enkele tips en weetjes (soms met een knipoog…) die je zeker van pas kunnen komen.

7 tips om je email-handtekening te verbeteren
tipsheet nr 03

Een brief per post versturen moet aan een aantal voorwaarden voldoen. De zakelijke brief zelf mag wat persoonlijker opgesteld worden. Met een email-bericht nemen we het tegenwoordig niet zo nauw meer. Toch zijn er met name in het zakelijke email-verkeer een paar regels die redelijk eenvoudig en heel effectief zijn. Het geeft je bericht in ieder geval een degelijke en verzorgde indruk. In dit document enkele tips hierover.

1page info 3d-e-motion-design

1Page info #1

De meerwaarde van 3d-e•motion•design.

 

Een rekenmodel laat zien hoe meerwaarde en meer omzet met een ‘bewegend’ design gerealiseerd kan worden. In dit document staat het allemaal