Author Picture

Bij de herpositionering van mijn bedrijf heeft vorm360 constant op de achtergrond goed werk verricht. Huisstijl-ontwikkeling en de huisstijl tot in alle puntjes goed doorvoeren doet René gewoon TOP! Ik ben erg blij met de expertise van René en de manier waarop hij werkt.

René van Esch    Breda    Website   

René heeft me razendsnel en goed geholpen met een specifieke wens die ik had voor de vormgeving van mijn eBoeken en eCursussen. Bedankt!

Stephanie Waasdorp    Bergen op Zoom    Website   
Author Picture

Voor de complete uitstraling van mijn salon was ik op zoek naar iemand die voor mij het totale pakket van communicatie kon verzorgen. Die 'iemand' is voor mij René van vorm360 geworden. Een telefoontje of mail van mij is voldoende om alles tot in de puntjes verzorgd en geregeld te krijgen. Net zoals ik dat bij mijn eigen klanten doe...

Annemie Backus    Echt    Website   

René heeft een redactioneel artikel voor in een magazine vormgegeven. De klant was hier heel tevreden over. En alles is uitgevoerd zoals werd afgesproken. Zo heb ik het graag. Bedankt, René.

Christiaan    Lanaken (België)    Website   

Bij het opstarten van mijn bedrijf had ik weliswaar het idee om me anders te presenteren dan zoals gebruikelijk in financiële dienstverlening, hoe ik dit echter moest aanpakken was voor mij een groot vraagteken.
Met een goed voorstel voor mijn logo en na een persoonlijk gesprek met een stroom aan adviezen ben ik voortvarend van start gegaan en presenteer ik nu vol vertrouwen mijn bedrijf in de markt.

Irene Ehlen    Stevensweert    Website   
Author Picture

René heeft het logo voor Commcom omgezet naar een nieuwe frisse uitstraling en ook middels de visitekaartjes ervoor gezorgd dat we een aparte en unieke uitstraling creëren bij onze huidige en potentiële klanten. Ik krijg altijd veel complimentjes over de uitstraling van onze huisstijl!

Ingrid Van Sloun    Echt    Website   
Author Picture

Sinds 1995 is René mede verantwoordelijk voor de vormgeving van alle publiciteit rondom de Echter Revue. Hij heeft voor ons een huisstijl ontwikkeld die elk revuejaar met de tijd meegaat, maar toch altijd herkenbaar blijft voor het publiek. René is een betrouwbare, flexibele en creatieve partner. Zakelijk (ABNAMRO) heeft hij in de jaren diverse (grote) opdrachten naar tevredenheid uitgevoerd.

Thom Smeets    Echt    Website   

 

Wil jij ook graag een beoordeling geven over vorm360? Klik dan hier om jouw mening te geven.