Samen op zoek naar die vonk. Naar dat ene moment waarin -letterlijk en figuurlijk- alles past. Op zo’n moment matchen alle middelen in tekst, beeld, materiaal en techniek. Met een hoge mate van persoonlijke betrokkenheid combineert vorm360 out-of-the-box-creativiteit en functionaliteit. En zo kan die unieke match best wel eens voor mooi vuurwerk zorgen!

Met deze tekst en de bovenstaande afbeelding heb ik afgelopen jaar kort en krachtig mijn werkwijze verduidelijkt. Voor mij gaat het niet alleen om creatief te zijn maar ook om tegelijkertijd functioneel te zijn. Alleen vergt het altijd meer inspanning. Het kost vaak meer tijd. Maar het resultaat is zonder meer verrassend. En juist die verrassing kweekt extra aandacht en levert uiteindelijk meer resultaat. Daar gaat het om.

Uit de doos stappen??
Vaak zitten we vastgeroest in oude denkpatronen. En alsof dat al niet erg genoeg is, handelen we ook naar deze oude patronen. Gevolg is dat we slaafs ja en amen knikken zonder te beseffen waar we mee bezig zijn. In onze communicatie zit dan ook al gauw de sleet. Komen we echt problemen tegen, dan zijn we niet gauw bereid eens over die muur te kijken. We blijven er gewoon tegen aan lopen!

Ik hoop een kleine glimlach op je gezicht te zien wanneer ik aan de hand van voorbeelden uit de praktijk laat zien dat het over de muur kijken, het outside-the-box denken best wel nieuwe inzichten voor jezelf kan geven. Alleen al het proces is het proberen waard en daarom nodig ik je van harte uit om jouw mening, jouw denkwijze met mij te delen. Laten we eenvoudig beginnen.

Wat is jouw uitleg over de bovenstaande afbeelding?

Vind jij dat het outside-the-box-denken überhaupt een toegevoegde waarde is?

Geprikkeld blijven?

Geprikkeld blijven?

Meld je gratis aan voor VormPrikkels en blijf steeds op de hoogte van prikkelende vorm-oplossingen

Je aanmelding is succesvol verwerkt!