SNOWSPIRIT |

Het racingteam van SnowSpirit bestaat uit een spontane groep jongens en meisjes die 2 keer in de week lekker skiën en hun techniek bijspijkeren in Snowworld in Landgraaf. Daarnaast nemen zij deel aan enkele skiwedstrijden (slalom) in Oostenrijk en Frankrijk.Als sponsor levert vorm360 haar bijdragen in alle uitingen van het ski-team. Skikleding, vlaggen, drukwerk en de website zijn door ons onder handen genomen. De sportieve prestaties zullen de kids, onder leiding van hun fanatieke trainer, uiteindelijk toch zelf moeten leveren. Uiteraard gaat dit altijd gepaard met veel plezier.

Frisse inspiratie zul je altijd houden bij deze temperaturen!

Kijk voor meer impressies in de beeldbox van Racingteam SnowSpirit

Geprikkeld blijven?

Geprikkeld blijven?

Meld je gratis aan voor VormPrikkels en blijf steeds op de hoogte van prikkelende vorm-oplossingen

Je aanmelding is succesvol verwerkt!