MEDTRONIC |

Medtronic is wereldleider in het vervaardigen van pacemakers. Kwaliteit staat hierbij zeer hoog aangeschreven. Zowel voor de hoofdproducten als voor alle nevenproducten gelden de strengste kwaliteitseisen én controles. Zo worden bijvoorbeeld de handleidingen speciaal voor de medici en de patiënten in vele talen bijgeleverd. Het realiseren van deze uitgebreide hoeveelheid drukwerk en digitale documenten in vele talen vergt een gedisciplineerde en gestructureerde aanpak.

Vorm360 realiseert al vele jaren volgens de geldende huisstijlregels diverse wereldwijde uitingen van Medtronic.

Kijk voor meer impressies in de beeldbox van Medtronic

Geprikkeld blijven?

Geprikkeld blijven?

Meld je gratis aan voor VormPrikkels en blijf steeds op de hoogte van prikkelende vorm-oplossingen

Je aanmelding is succesvol verwerkt!