STICHTING ECHTER REVUE |

Stichting Echter Revue is een amateurgezelschap dat elke 2 jaar professioneel enkele spetterende revue-uitvoeringen realiseert. Het Echter dialect is de basis voor een avond toneel, dans en muziek. Vorm360 levert haar bijdrage in alle visuele communicatie.
Het begon allemaal met een het vormgeven van een eenvoudig programmaboekje. In de loop der jaren is het niveau van de uitvoeringen flink gestegen. De promotie, de aankleding, de techniek, de decors, de presentatie van de diverse communicatiestukken zijn hierin meegegroeid. Elke 2 twee jaar wordt de lat wéér hoger gelegd.

Vorm360 gaat iedere keer die uitdaging aan, want er is ook iedere keer weer genoeg inspiratie voor.

Kijk voor meer impressies in de beeldbox van de Echter Revue

Geprikkeld blijven?

Geprikkeld blijven?

Meld je gratis aan voor VormPrikkels en blijf steeds op de hoogte van prikkelende vorm-oplossingen

Je aanmelding is succesvol verwerkt!